Dobrodošli v ASSA ABLOY Entrance Systems SLO

ASSA ABLOY Entrance Systems je najbolj celovit ponudnik avtomatskih vhodnih sistemov za vhodna, notranja in stranska vrata. S celostnim pristopom do pretoka ljudi, blaga in vozil ustvarjamo varne, praktične in zanesljive.

Celovite rešitve za vhodna vrata

Naša široka paleta izdelkov, dolgoletne izkušnje v inženiringu ter strokovno znanje in izkušnje odlikujejo ASSA ABLOY Entrance Systems kot zanesljivega partnerja pri iskanju rešitev za avtomatske vhodne sisteme.

Vhodna avtomatska vrata, namenjena pešcem

Prava rešitev za vaš prostor; združuje varnost in zaščito z učinkovitostjo in praktičnostjo - drsna, nihajna in vrtljiva avtomatska vrata.

Industrijska vrata in nakladalni sistemi

Eden izmed ključnih komponent vašega delovanja so tudi naše rešitve pri premikanju in zaščiti tako tovora kot ljudi, ki upravljajo z njim - sekcijska dvižna vrata, harmonika vrata in celoviti nakladalni sistemi.

Visokozmogljiva vrata

Naša hitrotekoča rolo vrata izpolnjujejo najvišje standarde in pokrivajo celoten spekter specializiranih potreb: hitrost, higiena in učinkovitost - hitrotekoča vrata iz tkanine, PVC in kovinska vrata, vrata za t.i. čiste sobe, zaščitna vrata na strojih in napravah, vrata v prostor za pripravo hrane.

Vrata nadstandardnih dimenzij

Posebno zasnovana dvižna vrata iz tkanine za ekstremne pogoje in izjemno velike vhode. Kljubujejo tako močnemu vetru kakor tudi zahtevnim okoljskim dejavnikom - hangarska vrata, vrata za ladjedelnice in vrata za rudarsko industrijo.

 

Preberi več na: www.assaabloyentrance.com »

Maintenance & Modernization

Naši obsežni Vzdrževalni programi in Posodobitvene storitve podpirajo vse tipe vhodnih vrat za pešce, industrijskih vrat in nakladalnih sistemov, neodvisno od proizvajalca. Naša dovršena ekipa strokovnjakov vam je na voljo.