Izdelki, ki jih poznate in jim zaupate, sedaj združeni pod eno blagovno znamko

/global/scaled/1920x836x0x77x1000x435/AAES-common-files-banners-ASSA-ABLOY-article-core-1920x960.jpg

Odločili smo se, da bomo postavili nove standarde pri zagotavljanju storitev, zato smo v družbi ASSA ABLOY Entrance Systems vse naše izdelke, storitve in osebje združili pod eno blagovno znamko.

Za kupce to pomeni, da bodo blagovne znamke Besam, Crawford, Albany in Megadoor skupaj preimenovane v blagovno znamko ASSA ABLOY. S tem želimo povečati prepoznavnost in izpostavljenost našega obsežnega globalnega portfelja izdelkov in storitev ter čim več ljudem predstaviti naše sposobnosti in kompetence za opremljanje celotnih objektov z najsodobnejšimi sistemi za avtomatizirana vhodna vrata.

Posamezne blagovne znamke izdelkov v družini ASSA ABLOY dosegajo izjemen uspeh in prepoznavnost na trgu ter določajo standarde glede varnosti in priročnosti v svoji panogi. Naše blagovne znamke Besam, Crawford, Albany in Megadoor so bile ustanovljene v 60. in 70. letih prejšnjega stoletja. Vrsto let so bile deležne dosledne promocije skupaj z blagovno znamko ASSA ABLOY, zaradi česar se je med njimi razvila tudi naravna povezanost v panogi.

»Tržišče se spreminja. Naši kupci nimajo niti časa niti želje upravljati dolgih seznamov dobaviteljev, ne glede na to, kako dobri so. Danes potrebujejo prave partnerje. Z združitvijo pod eno blagovno znamko lahko še bolje izkoristimo našo velikost in doseg. Kupci z vsega sveta lahko z eno znamko resnično zadovoljijo vse svoje potrebe po avtomatiziranih sistemih,« pravi Juan Vargues, izvršni podpredsednik družbe ASSA ABLOY ter predsednik in izvršni direktor družbe ASSA ABLOY Entrance Systems.

Ponudba in osebje se niso spremenili in so združeni pod eno blagovno znamko za vse rešitve sistemov vhodnih vrat.